Attractiepark Toverland

Toverland_Boosterbike-200x172Of u nou van snelle achtbanen houdt of liever zelf het gaspedaal indrukt in de bobbaan. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een magisch mooie dag!

Ontdek de geheimen van Villa Fiasco, zwier hoog door de lucht in de Sim Sa La Swing of leer zelf toveren in het Toverhuis. Niet bang om een beetje nat te worden? Probeer dan eens de waterglijbanen Hara Kiri en Aqua Snake. Rust daarna even uit op het Oosterse terras van restaurant Mamouche. Vergeet ook de Booster Bike niet. Bij deze bijzondere achtbaan stapt u op een motor en voor u het weet scheurt u vol gas door de bochtige baan. En gaat zelfs dat nog niet snel genoeg, dan is Troy echt iets voor u, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Kijk voor speciale tarieven voor scholen, groepen en verjaardagen op www.toverland.nl

Meer informatie: www.toverland.nl/scholen

Attractiepark Toverland
Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag! Ontdek je eigen toverkrachten in het Toverhuis of waag een rit in Troy, de hoogste snelste en langste houten achtbaan van de Benelux. Van 8 juli t/m 16 augustus blijft het park open tot 20.00 uur.

De Magische Vallei
Maar liefst 8 magische attracties in een volledig nieuw themagebied: De Magische Vallei. Draai in het rond in de betoverende nieuwe achtbaan of stap in voor een avontuurlijke wildwater-expeditie!

Attractiepark Toverland….Magisch Mooi!

This entry was posted in Attractieparken, Nederland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.