Beleef Afrika

Adverteren bij DaisyconBeleef Afrika is een specialist op het gebied van reizen naar Zuid-Afrika. Door onze grote ervaring en kennis over Zuid-Afrika kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door dit schitterende land.

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een reis om nooit meer te vergeten!

Zuid-Afrika - Kruger WildparkDe slogan “de wereld in één land” is Zuid-Afrika op het lijf geschreven. Het land beschikt over nationale parken, wildreservaten, prachtige natuurgebieden, mooie stranden, moderne steden, dorpjes met de typische Afrikaanse markten; teveel om op te noemen. De historische band met Nederland voegt daar nog een extra dimensie aan toe.

Zuid-Afrika is een perfecte bestemming om op eigen gelegenheid te verkennen met de auto. Wij hebben alvast een aantal mooie routes voor u samengesteld. Daarnaast bieden wij diverse reizen aan met thema’s zoals een golfreis, een culinaire reis en een reis die bij uitstek geschikt is om met kinderen te maken. Ons aanbod staat voor u gepresenteerd op deze website.

Maar naast onze reeds samengestelde reizen kunnen wij ook op maat een reis voor u maken die aan uw specifieke wensen voldoet. U kunt te allen tijde een offerte via deze website aanvragen of maak een afspraak voor een persoonlijk reisadvies. Wij helpen u graag!

Meer info…

This entry was posted in Rondreizen, Zuid-Afrika. Bookmark the permalink.

Comments are closed.