Bungalow.net

Sinds 1996 biedt Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan middels het internet. Ons aanbod van 22.000 bijzondere vakantiewoningen brengen wij daarmee op just one click away van u en meer dan 1,5 miljoen andere bezoekers per jaar.

Het ruime aanbod van vakantiewoningen van Bungalow.Net komt tot stand middels een samenwerking met diverse touroperators. Door samen te werken en uitsluitend per internet te opereren, kan Bungalow.Net u tegen scherpe prijzen de beste woningen aanbieden op de leukste plekjes in Europa!

Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net uw bezoekers een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Meer info…

This entry was posted in Vakantiewoningen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.