Camping De Watersnip *****

Vijfsterrencamping De Watersnip is gelegen in het prachtige Noord-Holland. Het recreatiepark is ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust en een persoonlijke benadering. De Watersnip is een enthousiast familiebedrijf en dat merkt u aan alles!

Schoon en georganiseerd
Het recreatiepark is schoon, goed georganiseerd en van alle gemakken voorzien.
De camping heeft luxe toiletgebouwen, een verwarmd openluchtzwembad en is bijzonder kindvriendelijk. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. De faciliteiten zijn wat u mag verwachten van een vijfsterrencamping. De supermarkt, het restaurant en de snackbar maken het de bezoeker gemakkelijk als deze zich eens lekker wilt ontspannen.

Zeelucht en cultuur snuiven
De camping ligt aan de kust in de kop van Noord-Holland. De geweldige natuur biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunnen bezoekers bijvoorbeeld met hun kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten of gewoon lekker uitwaaien.
Een dagje cultuur snuiven kan in de nabijgelegen steden Hoorn en Enkhuizen. Wat kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Petten, Bergen en Schoorl.

meer info…

This entry was posted in Kamperen, Nederland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.