Disneyland® Resort Paris

Ontdek de Magie van Disneyland® Resort Paris! Disneyland® Resort Paris is de meest betoverende en magische vakantiebestemming dicht bij huis. Disneyland® Resort Paris is geweldig voor iedereen van 2 tot 80 jaar!

Er zijn twee adembenemende Disney® Parken met meer dan 60 attracties, shows en parades, schitterende hotels waar je heerlijk weg kunt dromen, Disney® Village, een uitgaanscentrum dat tot diep in de nacht geopend is.

Ontdek de Magie, beleef de meest fantastische avonturen en neem schitterende herinneringen mee naar huis!

Disneyland® Park
Disneyland® Park, dromen met je ogen open Een bezoek aan het Disneyland® Park zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij jong en oud. In dit geweldige Park, waar Magie en Avontuur hand in hand gaan, kom je ogen en oren tekort. Het Disneyland® Park brengt je kinderdromen tot leven in de 5 wonderlijke landen. Het hart van het Park is het veel gefotografeerde kasteel van Doornroosje. Kom genieten van de verschillende shows, parades en de vele attracties. Doe een wens en laat je dromen uitkomen en… wie weet ontmoet je je favoriete Disney vriendjes!

Studios® Park
“Lights! Camera! Magic!” Neem een kijkje achter de schermen van de wereld van film, televisie, animatie en entertainment. In de vier verschillende landen vind je veelzijdige en fascinerende attracties zoals een supersnelle rollercoaster en een geweldige Stuntshow. Stap binnen in deze studiowereld, beleef de actie en laat je fantasie de vrije loop.

Disney® Village
Het bruisende hart van Disneyland Disney® Village, gelegen tussen de Disney® Parken en de Disney Hotels, is een uniek uitgaanscentrum voor jong en oud. Aan deze gezellige boulevard vind je restaurants, bars, winkels, gevarieerd entertainment en een discotheek. Dus kom naar Disney® Village en geniet van een wereld vol amusement en plezier!

Disney Hotels
De meest onvergetelijke en complete manier voor een bezoek aan Disneyland® Resort Paris is verblijven in één van de 7 Disney Hotels. In deze hotels, alle met verschillende thema’s, duurt de Magie 24 uur per dag.

Boeken…

This entry was posted in Attractieparken, Frankrijk, Kindervakanties. Bookmark the permalink.

Comments are closed.