Vakantie- en attractiepark Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell is een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, de Duinrellse bungalows, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad op één terrein, het landgoed Duinrell. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties.

Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Duingalows 
Op Duinrell staan ruim 400 Duingalows. Er zijn verschillende typen Duingalows en ze verschillen in de mate van comfort, de prijs en het aantal personen. In het zomerseizoen (apr.-okt.) is onbeperkt toegang tot het attractiepark en per dag twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur inbegrepen. Van november tot april is het attractiepark gesloten en krijgen gasten onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad.

Camping
Op Duinrell is er voor iedere kampeerder een geschikte kampeerplaats met de gewenste faciliteiten. Van afgelegen in het bos en duin tot gezellig in de drukte aan de rand van het attractiepark. In het zomerseizoen (apr.-okt.) is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen en voor het Tikibad geldt een reductieprijs van € 3,50 p.p. voor twee uur. Van november tot april is het attractiepark gesloten en krijgen gasten onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad.

meer info…

This entry was posted in Attractieparken, Kindervakanties, Nederland, Vakantieparken, Vakantiewoningen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.