Engeland – Midden-Engeland

Net zoals de rest van Engeland is het midden van Engeland charmant individueel, maar de bonus is dat het midden van Engeland ook het middelpunt van het wegennetwerk van Groot-Brittannië is, dus u kunt elk stukje gemakkelijk bereiken. U hoeft niet naar Londen te vliegen want het internationale vliegveld van Birmingham ligt in het centrum van de regio. Birmingham biedt tegenwoordig ook culturele mogelijkheden van wereldklasse, fantastische winkelmogelijkheden, top attracties, uitgebreid nachtleven en grootschalige internationale evenementen en tentoonstellingen.

Maak ook eens tijd vrij om de Cotswolds te bezoeken, met zijn prachtige honingkleurige dorpjes. De porseleinfabrieken van Staffordshire in het noorden van de regio zijn dichtbij Shakespeare’s Stratford-upon-Avon gelegen en vlakbij de onbekendere gebieden van Warwickshire.

Ook in de buurt ligt de Black Country. Een bezoekje hieraan zal diverse ambachten, kunst, traditie en cultuur onthullen in de dorpjes uit het Victoriaanse tijdperk.

Ontdek de graafschappen Herefordshire en Shropshire die het grensgebied van Engeland en Wales vormen. Geniet van het eten in de ontelbare, prima restaurants en van lokale specialiteiten. Vergeet niet om de echte smaak van het platteland te proeven met een glas van Herefordshire’s beroemde cider. In Worcestershire vindt u mooie kerken, historische gebouwen en een bloeiende artistieke gemeenschap met internationaal geroemde festivals en evenementen. Dit is nog maar een voorproefje van het aanbod in Midden-England, u moet in eigen persoon een bezoekje komen brengen om de rest te ontdekken!

This entry was posted in Engeland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.