Engeland – Yorkshire

Ontspan in het stillere gedeelte tussen tijdloze groene valleien en dalen bezaaid met traditionele dorpjes. Of maak deel uit van het snelle stadsleven. Voel de zeewind in uw gezicht en het strand tussen de tenen in charmante dorpjes en oude haventjes. Proef de beste fish & chips die u ooit heeft geproefd, of geniet van de verfijnste cuisine in bekroonde restaurants en inns. Reis terug in de tijd bij sfeervolle kastelen, abdijen en historische huizen. Of reis naar de toekomst in de modernste attracties.

Yorkshire is een unieke mengeling van diverse invloeden en heeft veel inspirerende plekken. Het is tegelijkertijd een gebied van rust en van energie, het kijkt vooruit maar is gefundeerd op traditionele waarden. We zijn een vriendelijk, eerlijk volk in deze contreien. En we zijn er trots op om bezoekers de vele verschillende gezichten van Yorkshire te laten zien.

Ongezouten de waarheid vertellen mag dan wel gewoon onderdeel van Yorkshire’s karakter zijn, er is niets gewoons aan dit aantrekkelijke deel van Groot-Brittannië. Stad of platteland, trendy of traditioneel, oude geschiedenis of moderne ontwikkelingen, Yorkshire heeft het allemaal.

This entry was posted in Engeland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.