Estivant Vakanties

Estivant Vakanties is dè specialist in vakanties voor (éénouder)gezinnen en singles.

Estivant.nl vindt het belangrijk dat elke gast zich een ‘zomergast’ voelt. Zij proberen de gasten daarom altijd een stapje voor te zijn. Estivant biedt meer dan gasten van haar verwachten en willen mensen zo verrassen. Estivant verzorgt een totaalbelevenis. Zij streven naar unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen met oog voor detail.

De totaalbelevenis wordt deels gevormd door sfeer en sociale contacten tijdens de vakantie. Niet alleen de kinderen ontmoeten leeftijdsgenootjes, maar ook contact met andere ouders is snel gelegd. Daarnaast draagt het gratis activiteitenprogramma en de 24/7 begeleiding op locatie bij aan een onbezorgde en ongedwongen vakantie voor ouder(s) en kind(eren). Alle accommodaties zijn uitstekend verzorgd en variëren tussen luxe ingerichte bungalowtenten, mobile homes en hotels. Uiteraard is het vervoer ook tot in de puntjes verzorgd. En natuurlijk is alles onder het motto ‘vrijheid, blijheid’.

Ook tijdens de singlereizen zorgt Estivant voor ervaren en enthousiaste begeleiding en een aantrekkelijk programma.

Estivant Vakanties heeft al jaren ervaring in de uitvoering van deze vakanties en staat dus garant voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie!

Meer info en boeken…

This entry was posted in Single reizen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.