Gallia

Gallia is een niche-touroperator die zich richt tot mensen die een “anders dan anders” vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen, niet bij de reservatie van hun reis en niet later tijdens hun reis. Gallia biedt u een website boordevol ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.

Het aanbod omvat, in het ´Genieten´ segment, hotels van 3 tot 5-sterrenluxe, van charmant familiehotelletje tot luxueus kasteelhotel, maar steeds met een eigen stijl en charme. De accent van de Geniet brochure ligt voornamelijk op charme, gastronomie en wellness. Deze hotels werden door medewerkers van Gallia bezocht en minutieus geselecteerd. In Ierland, Groot-Brittannië en Scandinavië komen daar ook afhankelijk van de bestemming B&B´s, Inn´s, hotels, landhuizen, kastelen of vakantiewoningen .. voor ieders budget bij.

U kan bij Gallia terecht voor een luilekkere relaxvakantie, een gastronomisch weekend, een vaarvakantie, een autorondreis kortbij of in Canada, een fietsvakantie, een themareis of een verblijf in een iglo in Lapland. Wenst u een buitengewone en geslaagde vakantie in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Ijsland, Finland en verre bestemmingen dan kiest u voor Gallia.

Meer info en boeken…

This entry was posted in België, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, IJsland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden. Bookmark the permalink.

Comments are closed.