Griekenland Online

Riksjatravel.nlOf het nu de eindeloze vergezichten zijn over de azuurblauwe zee, de cultuur van de oude Grieken, of de smaak van huisgemaakte tzatziki: Griekenland heeft op velen een onverwoestbare aantrekkingskracht. Na nog geen vier uur vliegen ben je in het geboorteland van meeslepende mythes en de Olympische Spelen en komen de Egeïsche zon en sirtaki klanken je tegemoet.

In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties, reis je met Griekenland online individueel en flexibel, veelal met de vrijheid van je eigen huurauto. Zorgeloos hop je van eiland naar eiland en van een guesthouse tussen olijfboomgaarden naar een Byzantijnse kamer in een kasteeldorp, of in een wit eilandhuis aan het strand.

We zijn op zoek gegaan naar het Griekenland achter het massatoerisme en de economische malaise. Grieken staan bekend als één van de meest gastvrije, warme volken ter wereld. Leer backgammon spelen van de mannetjes op straat en rijd op een ezel over de kronkelige paden op een nog nauwelijks bezocht eiland van de Cycladen.

Meer info…

This entry was posted in Griekenland, Rondreizen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.