St. Maarten – Algemeen

Zonnig St. Maarten behoort met Saba en St. Eustatius tot de bijzondere Bovenwindse eilanden. Opmerkelijk is dat St. Maarten of St. Martin al bijna 4 eeuwen de enige plek ter wereld is waar Frankrijk en Nederland aan elkaar grenzen. 
Eilandbewoners verwoorden dit goed in het credo ‘Twice the Vacation. Twice the Fun’, die de opvallende verschillen tussen de twee delen goed samenvat.

Genieten van een luxe, ontspannen vakantie?
Laat je tijdens een lekker luxe & ontspannen zonvakantie verrassen door dit authentieke paradijsje.
Sint Maarten
St. Maarten bezit de typische kenmerken van een Caribische vakantiebestemming: witte poederzandstranden, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en een tropisch ontspannen sfeertje. Daarnaast heeft het eiland een rijk cultureel erfgoed, culinaire toprestaurants, een schitterende natuur en is St. Maarten een walhalla voor shopaholics.

Ontdek veelzijdig St. Maarten
Kom en ontdek tijdens je vakantie op St. Maarten het ultieme vakantiegevoel. Want of je nu wilt duiken of surfen, genieten van rust en natuur, of een fijne zonvakantiebestemming zoekt met kinderen, dat zal je zeker vinden. Zeilers zijn op ons eiland helemaal in hun element. Niet voor niets is St. Maarten de thuisbasis van je jaarlijkse Heineken Regatta!

This entry was posted in St. Maarten. Bookmark the permalink.

Comments are closed.