Thailand Online

Wanneer je op je Thailand reis de eerste ochtend het hotel uitstapt, proef je meteen de sfeer. Overal is er bedrijvigheid en leven. Er zijn veel kleine eetkraampjes met geurende gerechten, enthousiaste tuktuk bestuurders die je ergens heen willen brengen en de eerste winkeltjes zijn al open. De mensen stralen een enorme gastvrijheid uit waardoor wij ons meteen thuis voelden.

Thailand heeft veel te bieden; laat je tijdens je reis verrassen door de kleurrijke bergvolkeren in het noorden en de natuur van tropische regenwouden die huis bieden aan apen, wilde olifanten en neushoornvogels. In het zuiden zijn er idyllische eilandjes met witte stranden, wuivende palmen en koraaltuinen onder water.

Met Thailand online verblijf je in kleinschalige authentieke accommodaties in de sfeer van het land. Je slaapt in sfeervolle junglecottages, drijvende huisjes, bergdorpen, bungalows aan het strand of bij een gastgezin in een klein dorpje in de onbekende streek Isaan. Wij regelen ook het vervoer voor je per trein, bus of vliegtuig.

Meer info…

This entry was posted in Rondreizen, Thailand. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.