UwStedentrip.nl

Eindelijk vrijheid bij UwStedentrip.nl. Combineer Vlucht+Hotel en u bespaart tot 25%. Vlucht en hotel, alles in één bedrag bij UwStedentrip.nl. En goedkoper dan de concurrenten, omdat hotels en vliegtuigmaatschappijen hun stoelen en kamers bij UwStedentrip.nl dumpen voor distributie via het internet. In vaktermen heet dit: ‘dynamic packaging’.

De traditionele stedentrip is een vast pakket met een beperkte keuze. Bij UwStedentrip.nl stelt de klant zelf eenvoudig in minder dan 5 minuten zijn stedentrip op maat vast. Alles direct boeken en geen opties. UwStedentrip.nl put uit de laagste tarieven en uit miljoenen vluchten en meer dan 95.000 hotels, afrekenen kan middels iDEAL, Visa, Mastercard en American Express en de klant kan meerdere kamers gelijktijdig boeken.

Uwstedentrip.nl biedt:
• Stedentrips naar honderden steden
• 95.000 hotels in de database
• Zowel vlucht als hotel real-time te boeken
• Lid ANVR en SGR
• iDEAL, Visa, Mastercard en American Express
• Toegang tot speciale tarieven van de meeste luchtvaartmaatschappijen, o.a. KLM
• Een uniek concept en is een 100 % Nederlands reisbedrijf “Dynamic Packaging”

Voor UwStedentrip.nl zijn de hotels en luchtvaartmaatschappijen bereid goedkopere tarieven af te spreken omdat de losse prijzen niet zichtbaar zijn. En die totaaltarieven zijn tot 25% lager dat de optelsom van beide losse elementen.

De Star Alliantie (Lufthansa, SAS, Austrian Airlines, United Airlines, Continental Airlines, Brussels Airlines) en Skyteam (KLM, Air France en Delta Air Lines) hebben hun goedkopere tarieven al ter beschikking gesteld, hierdoor kan UwStedentrip.nl ook een laagste prijsgarantie afgeven.

Meer info…

This entry was posted in Stedentrips. Bookmark the permalink.

Comments are closed.