Voigt Travel


Prachtige individuele ontdekkingsreizen, naar het pure Noorden en het ware Zuiden: dat zijn de reizen van Voigt Travel. 

Dé trendsetter in reizen naar het pure Noorden!
De oorsprong van Voigt Travel ligt in het aanbieden van reizen naar Finland. Dit doen we dus nog steeds en met veel succes. Met decennialang ervaring, unieke producten en het organiseren van directe vluchten naar Fins Lapland in de zomer, mag Voigt Travel aangaande Noord-Europa met recht de trendsetter op de Nederlandse reismarkt genoemd worden. Wij bieden u ons zomeraanbod aan, te vinden op www.noordeuropa.nl. Deze door Voigt Travel zelf ontwikkelde reizen zijn uniek in haar soort. Dé manier om Finland en Noord-Noorwegen te beleven.

Individuele ontdekkingsreizen naar het ware Zuiden met eigen auto!
De reizen van Voigt Travel naar Sardinië én Sicilië zijn uniek. Het zijn relatief moeilijk te organiseren reizen door individuen, met verblijf op bijzondere locaties. De autovakanties omvatten een complete pakketreis, waarbij op de kleine details is gelet. Denk aan een gratis bootovertocht met de auto, stop-over hotels of tolvignetten. Kortom, zorgeloos genieten van een bijzondere vakantie.

Italiaanse eilanden
Er is in Nederland geen enkele reisorganisatie die rondreizen met de eigen auto naar Sardinië of Sicilië aanbiedt, op de manier als Voigt Travel doet, waarbij de passage over de Middellandse Zee standaard is inbegrepen. Na de introductie 6 jaar geleden heeft dit concept haar succes bewezen.

Meer informatie en boeken…

This entry was posted in Finland, IJsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Rondreizen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.